Vulin najavio nove dokaze protiv Belivuka: "Zločini klana nemaju veze sa politikom"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandra Vulin izjavio je danas da će to ministarstvo uskoro objaviti nove dokaze o ubistvima koje je izvršio kriminalni klan Veljka Belivuka.
Vulin najavio nove dokaze protiv Belivuka: "Zločini klana nemaju veze sa politikom"
Foto: 021.rs
"U ovoj grupi svi su radili sve. Uskoro ćemo izaći sa novim dokazima ove grupe, a tužilac za organizovani kriminal je zadovoljan količinom i kvalitetom dokaza", rekao je Vulin za televiziju Pink.
 
Optužnica protiv članova te kriminalne grupe izaći će u zakonskom roku, dodao je Vulin, jer ima "dovoljno dokaza".
 
Vulin je ocenio da svi zločini klana Veljka Belivuka nemaju veze ni sa politikom, ni sa fudbalskim klubom Partizan i da je "ta monstruoznost gora nego u filmovima".
 
Ministar je napomenuo da ima informacije gde se nalazi odbegli vođa crnogorskog kavačkog klana Radoje Zvicer, ali da o tome "ne može da priča".
  • Niko1

    04.05.2021 14:33
    Ode kukaju za veljom nevoljom ko da um je rod rodjeni. A crnogorska ispostava u BG samo saradjivala i placala nivinare,politicare,sportiste,doktore,profesore( krik,nova,marinika,djilas,vuletic...)
  • Đura

    04.05.2021 14:26
    Zločini klana nemaju veze sa politikom ali klan ima veze sa politikom. Podrška politike klanu je očigledna, treba da se rasvetli i da odgovorni odgovaraju.
  • Isak

    04.05.2021 12:24
    Vulinu, Vulinu, samo recitujes bas kao sokakuša i lupetas da ti kraja nema. Kako te bre nije vise sramota?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.