Ubijen Amerikanac u Beogradu, tri osobe uhapšene

Tri osobe uhapšene su danas u Beogradu zbog sumnje da su ubile jednog američkog državljanina (54).
Ubijen Amerikanac u Beogradu, tri osobe uhapšene
Foto: 021.rs
Uhapšeni su Đ. V. (57), R. B. (35) i M. J. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo 54-godišnjeg američkog državljanina.
 
Ubistvu je prethodilo slučajno poznanstvo i brutalna svađa, pod još neutvrđenim okolnostima. Ubijeni Amerikanac je krajem prošle godine došao u Beograd, gde je živeo sa partnerkom, našom državljankom, prenose beogradski mediji.
 
Mediji pišu i da je američki državljanin ubijen iz koristoljublja, zbog 2.500 dinara.
  • T

    05.05.2021 09:09
    T
    Eto ti sad! Ima danam oderu kozu ameri,zbog ovakvih huligana. I treba.
  • anti putin

    04.05.2021 22:39
    Pazi patriJote i rusofile sto brane ove huligane
  • Milan

    04.05.2021 22:17
    @Tony
    Odakle ti to da smo " najomraženija nacija u Evropi"? Ćak i da jesmo, a daleko od toga da jesmo, sramotno je da tako pišeš o sopstvenoj zemlji i narodu. I to uzgred nema veze sa člankom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.