Srbija izdvaja više od 10 miliona evra pomoći za tri opštine u Republici Srpskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija pomoći Republici Srpskoj.
Srbija izdvaja više od 10 miliona evra pomoći za tri opštine u Republici Srpskoj
Foto: Pixabay
"Srbija će izdvojiti više od 10 miliona evra pomoći za četiri male opštine u Republici Srpskoj, odnosno tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH", naveo je Vučić.
 
Deo te pomoći će biti u novcu, a deo u projektima.
 
"Srbija će na svaki način pomoći da ljudi mogu da žive bolje, da mogu da vide svoju budućnost na svojim ognjištima. Zahvalan sam Republici Srpskoj što uvek i bez sujete i taštine razgovara sa nama i što dovoljno mudro i pametno traže. A mi, ukoliko smo u mogućnosti, da privučemo strane direktne investicije", kazao je predsednik Srbije.
 
Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodok rekao je nakon sastanka u Kozarskoj Dubici da je zahvalan Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću na nesebičnoj i kontinuiranoj pomoći koju pruža Republici Srpskoj.
  • telepčan NS

    09.05.2021 08:18
    Široko
    Trebinju treba aerodrom a Novom Sadu netreba !
    Nek se spreme Ćipurići ! Što da ne ? Ako mu se ćefne !
  • Mile rent-a mozak

    08.05.2021 20:50
    Po mojim saznanjima sledeća pomoć je 25 miliona evra za srpske gradove na granici sa i u Hrvatskoj i to : Karlobag, Ogulin, Viroviticu i Karlovac.
  • Pera

    08.05.2021 15:26
    Sns krimi rad
    Bratija ce odavde pobeci u bosnu zato i finansiraju stanivukovica.napravice 2 struje u bih.dodo im mazno vec maznutu ikonu pa sad hoce da ga se rese...al sve u svemu iza svega stoji djilas i solak i marinika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.