Kolima naleteo na drugo vozilo i oba pala na prugu kod Raške, poginuo muškarac

Pripadnici MUP-a u Raški uhapsili su I. J. (22) iz Zvečana zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.
Kolima naleteo na drugo vozilo i oba pala na prugu kod Raške, poginuo muškarac
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da se juče oko 16 časova u mestu Kaznoviće kod Raške, upravljajući "pežoom" sudario sa "opelom" koji je vozio 47-godišnji muškarac, nakon čega su oba automobila sletela na železničku prugu.
 
Vozač "opela" je lakše povređen, a 44-godišnji suvozač je podlegao povredama na mestu nesreće, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.
 
Suvozač u "pežou", 25-godišnja devojka, zbog zadobijenih povreda zadržana je na lečenju u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.