Vozio drogiran, pa pokušao da pobegne policiji

Saobraćajna policija u Beogradu tokom prethodne noći isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali vozilom drogirani i jednog vozača koji je bio u stanju potpune alkoholisanosti.
Vozio drogiran, pa pokušao da pobegne policiji
Foto: 021.rs
Saobraćajna policija je oko 1:20 časova na Zrenjaninskom putu zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača automobila "škoda superb", nakon čega je vozač izašao iz vozila i pokušao da pobegne, a policijski službenik ga je sustigao.
 
Proverama vozača utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kanabisa, amfetamina i metamfetamina, kao i da ima prekršaje nevezivanje pojasa i nenošenje saobraćajne i vozačke dozvole.
 
Saobraćajna policija je oko tri časa u Ulici Jurija Gagarina zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila "folksvagen lupo", a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,04 promila alkohola u organizmu, što predstavlja stanje potpune alkoholisanosti.
 
Takođe, saobraćajna policija je juče oko 18:20 časova na Batajničkom drumu zaustavila 25-godišnjeg vozača automobila "opel insignija", a droga testom je utvrđeno da je bio pozitivan na kanabis.
 
Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.