Tončev dobitnik priznanja "Džentlmen godine"

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev dobitnik je priznanja "Džentlmen godine" za 2021. godinu.
To priznanje dodeljuje Prvi klub dama istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.
 
On je poručio da je u politiku ušao kao ostvaren i uspešan privrednik.
 
"U politiku sam ušao kao ostvaren i uspešan privrednik, sa iskrenom željom da pomognem ljudima u stvaranju boljih prilika za rast i razvoj, da motivišem mlade da ostanu da žive i stvaraju porodice u mestima u kojima su rođeni. Da od Srbije napravimo bolju i kvalitetniju zemlju i da generacijama iza nas ostavimo zdravu, obrazovanu i sigurnu Srbiju", poručio je Tončev.
 
Tončev je od prošle godine u Vladi Srbije.
  • EvoOvako

    12.05.2021 08:10
    Ako je on toliko dobar
    Da dobije nagradu - kakvi smo li mi ostali?
  • novosađan

    12.05.2021 06:16
    nagrade
    Ja samo znam da ko dobije neku nagradu, plaketu, nešto od privrednika sa Kopaonika, kasnije bude optužen za lopovluk, kriminal.
  • Sodoma

    12.05.2021 00:24
    Gomora
    Fuj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.