Tepić: U telefonu najbližeg Palminog saradnika fotografije i snimci nagih maloletnica

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić iznela je nove optužbe protiv Dragana Markovića Palme.
Tepić: U telefonu najbližeg Palminog saradnika fotografije i snimci nagih maloletnica
Foto: 021.rs
Ona je upitala da li su tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona "najbližeg Palminog saradnika".
 
Kako je navela, na telefonu se nalaze "kompromitujuće" fotografije i snimci maloletnih devojaka, ćerki bliskih Palminih saradnika.
 
"Da li su tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je policija zaplenila pre nekog vremena, a u kojem se nalaze fotografije i snimci nagih maloletnih devojčica? Da stvar bude gora, radi se o maloletnim ćerkama Palminih najbližih saradnika, koji se u ovom momentu nalaze na najvišim javnim funkcijama u Jagodini", navela je ona na konferenciji za novinare.
 
Ona je upitala zbog čega se to zataškava, precizirajući da je telefon zaplenjen na izborni dan, prošle godine. 
 
"Čemu služe ovi dokazi koji nisu stigli tamo gde treba, da li se njima neko ucenjuje, da li se trguje informacijama, da li se preti, ko koga štiti? Ovo je jedna od najskandaloznijih činjenica do kojih smo došli", poručila je Tepić.
 
Kako je dodala, ljudi iz Palminog okruženja su se ohrabrili da doprinesu istrazi. Na pitanje da li je videla fotografije, Tepić je rekla da zna ko je na fotografijama, kome pripada telefon i na koji način je lišeno slobode lice u čijem je vlasništvu.
 
Dodala je i da je pozvana da da iskaz u petak, u tužilaštvu u Kraljevu, dodajući da ne zna po kom osnovu je pozvana, ali da će to učiniti u svakom slučaju. 
 
Prema rečima Marinike Tepić, juče je izjavu u Beogradu dao jedan od svedoka. 
 
"Naravno, izneo je sva svoja saznanja i to za period od 2010. do 2015. godine. Moram da ocenim i to što je kraljevačko tužilaštvo uzelo u obzir da nadalje svedoke sasluša van Jagodine, pa i van Kraljeva. Odnosno ispoštovali su prvu zamolnicu koja je poslata u petak, a to je da se svedoci saslušavaju u Beogradu", dodala je Tepić.
 
Kako je rekla na konferenciji za medije, jedan od svedoka je podneo krivičnu prijavu protiv Dragana Markovića Palme, jer je narodni poslanik "neovlašćeno i protivzakonito otkrio njegov identitet".
 
"Tužilaštvo bi po službenoj dužnosti moralo momentalno da postupi, jer je Dragan Marković Palma lice na položaju i za ovo krivično delo je zaprećena isključivo zatvorska kazna. U tom smislu očekujemo od tužilaštva da postupi po krivičnoj prijavi koja je podneta u ponedeljak, u Beogradu, i da privede Dragana Markovića Palmu, kako ne bi dalje jurio svedoke i žrtve", zaključila je Tepić.
  • Nada

    15.05.2021 15:18
    Teško za poverovati
    Marinika stvarno misli da joj neko veruje, pa saziva konferencije za štampu, iznosi dokaze....To nije put. Više bih joj verovala da je pre "otkrića" ravno otišla u tužilaštvo i kao savestan građanin prijavila krivično delo. A ovako ona se nekad ponaša i kao tužilac i kao sudija, pa mogu samo pretpostaviti, šta bi se desilo kad bi kojim slučajem bila na vlasti.
    Kako se god završi ovaj proces, neko mora da odgovara ili Palma ili Marinika.
    A izgleda mi da će Marinika da odgovara, jer niti jedan dokaz nije iznela koji Palmu optužuje, a poznavajući je da ima takvo nešto ona bi već davno to iznela na konferenciji za štampu.
    Ne može se neko medijski osuditi, u fazonu ja kažem.. imam dokaze, kad se dođe na sud i druga strana ima pravo da se brani, zar ne.


  • Ale

    12.05.2021 20:41
    Ja ovo ne razumem
    Cekaj malo.
    Pocelo je sa tim da sluzbenice ucenjuje poslom za sex, pa da dovodi devojke od 14, 15 godina na zurke, pa skoro ispalo da koristi prostitutke.
    Sad da njegov kolega slika golu decu svojih drugova.
    O cemu se ovde radi ?
  • Nick Nejmovic

    12.05.2021 18:21
    Ljudski otpad
    Samo ljudski otpad i dno, moze braniti pedofiliju. Igleda ovim nazadnjacima takvih ne manjka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija