Zatvara se kovid bolnica u Areni, odlaze i poslednji pacijenti

Poslednji pacijenti napuštaju privremenu kovid bolnicu u Štark areni, koja se na osnovu odluke Vlade od 14. maja zatvara, rekao je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić za Studio B.
Zatvara se kovid bolnica u Areni, odlaze i poslednji pacijenti
Foto: 021.rs
Od poslednjih 49 pacijenata koji su ostali u privremenoj bolnici u Štark areni, njih 13 će biti prebačeno u kovid bolnicu u Batajnici, a ostali će biti pušteni kućama jer su izlečeni, rekao je on i dodao da će posle toga privremena kovid bolnica u Areni biti zatvorena.
 
Vesić je naveo da je kroz Štark arenu, koja ima 510 postelja, prošlo 4.970 pacijenta i 450 u prvoj turi i da su se dogodila četiri smrtna slučaja.
 
On je rekao da je u Beogradu vakcinisano oko 48 odsto stanovništva, a revakcinisano skoro 40 odsto, dodavši da će Arena veoma brzo ponovo postati mesto na kome će se odigravati sportske utakmice i organizovati koncerti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija