VIDEO: Podneo prekršajne prijave protiv Momirovića i Drobnjaka jer nisu vezali pojas

Bivši pripadnik Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović objavio je da je podneo prekršajne prijave protiv ministra saobraćaja Tomislava Momirovića i direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka.
Kako je naveo, prekršajne prijave je podneo jer su prekršili Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima.
 
Kako je saopštio pokret Oslobođenja, juče je ministar finansija Siniša Mali objavio snimak kako se u automobilu voze predsednik Srbije Aleksandar Vučić, on, Momirović i Drobnjak a "jasno" se vidi da poslednja dvojica nisu vezani sigurnosnim pojasevima, iako se nalaze u vozilu koje se kreće autoputem.
 
"Ovo je otvoreno kršenje zakona i direktno ruganje građanima koje saobraćajna policija redovno kažnjava zbog ovakvih prekršaja. Ujedno i pokazatelj da za Srpsku naprednu stranku nijedan zakon ne važi", istakao je Dumanović.
 
On je naglasio da je "poseban problem" što su taj zakon prekršili ministar saobraćaja i direktor Puteva Srbije.
 
Dumanović je ocenio da ne očekuje bilo kakvu odgovornost za ovaj slučaj.
 
Kako zaključuje, funkcioneri SNS-a nisu procesuirani ni za "mnogo teže prekršaje u saobraćaju".
 
  • Dragi

    26.05.2021 12:47
    Novosađani
    Ne znam gde da ovo objavim, moji sugrađani, čuvajte se Parking servis je gotovo preko noći promenio belu zonu u plavu zonu kod Riblje pijace i samo pišu kazne (iako ste u zabludi platili belu zonu) i nose automobile. Promena zone se ne vidi ako ulazite sa Keja prema Ribljoj pijaci.
  • Ns

    25.05.2021 07:40
    @pauk
    PrihvaCaj se pravila i ne parkiraj ko govedo.
  • joka

    25.05.2021 01:20
    Jadan vam je taj što je podneo prekršajne prijave! Niti je on nadležan organ za podnošenje prekršajnih prijava niti je uopšte službeno lice...On je bivši, a pri tom maliciozan, zloban, kao i vi...Hoćete reći da se svi vi kritičari vezujete pojasom kad se vozite pozadi ili opominjete saputnike da se vežu?! Licemerje na delu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.