Žena vozila kola sa 2,42 promila alkohola u krvi, muškarac Ulicom kneza Miloša brzinom od 218 km/h

Saobraćajna policija u Beogradu iz saobraćaja je isključila vozače koji su bili pod dejszvom alkohola, a jedan od njih je i upravljao vozilom brzinom većom od dozvoljene.
Žena vozila kola sa 2,42 promila alkohola u krvi, muškarac Ulicom kneza Miloša brzinom od 218 km/h
Foto: 021.rs
Policija je u dva sata posle ponoći u Ulici kneza Miloša u Beogradu zaustavila automobil "audi A8" kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji muškarac.
 
Vozilo se kretalo brzinom od 217,7 km/h na mestu gde je brzina ograničena na 80 km/h.
 
Alkotestiranjem je utvrđeno da je u organizmu imao 0,90 promila alkohola u krvi.
 
Takođe, policija je sinoć oko 22:30 časova u Starom gradu u Beogradu zaustavila tridesetsedmogodišnju ženu koja je upravljala vozilom marke "dačija" sa 2,42 promila alkohola u krvi.
 
Protiv oboje će biti podnete prekršajne prijave.
  • Drago

    30.05.2021 21:11
    Kazne
    Veruj da su prekršajne kazne strožije od krivičnih.
  • Ivan

    30.05.2021 16:11
    Koje bre više prekrsajne prijave....ovo mora da se sudi po krivicnom i to kao delo u rangu sa pokusajem ubistva...obavezno psihijatrijsko vestacenje i oduzuzimanje dozvole na min 10 godina...budaletine...sta treba da ubjju nekoga ko onaj u NiŠu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija