Interaktivna mapa: Kakvi su uslovi za ulazak građana Srbije u druge zemlje

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije na svom zvaničnom sajtu objavilo je listu svih zemalja, odnosno koji su uslovi u kojoj zemlji za ulazak građane Srbije.
Interaktivna mapa: Kakvi su uslovi za ulazak građana Srbije u druge zemlje
Foto: Pixabay
Državljanima Republike Srbije koji putuju u inostranstvo preporučuje se da se prethodno detaljno informišu da li je i pod kojim uslovima nameravano putovanje moguće realizovati, s obzirom na to da je veliki broj zemalja uveo ograničenja u pogledu ulaska i boravka stranih državljana zbog pandemije korona virusa, kao i da se ti uslovi često menjaju na dnevnoj bazi.
 
Na sajt MSP napominju da, i pored redovnog ažuriranja liste, u međuvremenu može doći do promena, te stoga savetuju da za informacije o uslovima putovanja u određenu zemlju kontaktirate diplomatsko-konzularno predstavništvo te zemlje u Beogradu (listu stranih diplomatsko-konzularnih predstavništava u Beogradu možete naći OVDE).
 
Takođe, možete da kontaktirate diplomatsko-konzularno predstavništvo Srbije u zemlji u koju putujete kako biste dobili raspoložive informacije o uslovima ulaska u datu zemlju (listu diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Srbije u inostranstvu možete naći OVDE).
  • mali Veseljak

    04.06.2021 09:20
    https://www.mfa.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija