Vulin: Merim uspeh načelnika policije po tome koliko su siledžija sprečili da deci skidaju patike

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin istakao je da mnogi često omalovažavaju hapšenja takozvanih sitnih dilera, ali da on lično, insistira na tome.
Vulin: Merim uspeh načelnika policije po tome koliko su siledžija sprečili da deci skidaju patike
Foto: 021.rs
"Posao načelnika policijske uprave ili komandira policijske stanice meri se po tome koliko je ulični kriminal opao. Koliko su priveli lica zbog pet ili deset grama marihuane da ne truju decu. Koliko su džeparoša pohapsili da ne ulaze u autobuse, koliko su siledžija sprečili da deci po školskim dvorištima skidaju patike. Po tome merim njihov uspeh", istako je ministar Vulin.
 
"Nema za mene sitnog i krupnog kriminala, nema lakih i teških droga. Devedeset posto onih koji su probali heroin, prvo su probali marihuanu. Sklonićemo ih na šest meseci zbog pet grama marihuane, ali šest meseci neće trovati našu decu", kazao je ministar Vulin i dodao da je on apsolutno protiv legalizovanja marihuane.
 
"Dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, nema nikakve šanse da se marihuana legalizuje. Neka sve države legalizuju", poručio je ministar Vulin na televiziji Kurir.
  • Mile rent-a mozak

    06.06.2021 14:18
    Da ti je ova pamet i godine iskustva bila 90-tih, Mira julovka bi sada bila svetica. Ako razumete.
  • Oliver

    06.06.2021 10:11
    Čuo sam pricu u nekom gradskom...kaze lik...od njegovog rođaka detetu očerupali mobilni, patike...policija bila u skoli...nikom nista...e jbg...nakon toga su ta deca jos vise pocela da maltletiraju to dete...a jedno od njih je od onako dobro stojecih roditelja...sta ce čovek...kaze pokupio drugare, prvo nasao te "klince" i lepo ih pocastio, ono sve poredu...sladoled, kokice i to...a onda otisao kuci malo da podivani sa tim roditeljima...o zdravoj...hrani...i tako...sad je dete mirno u skoli...kad nece policija...resenje je sladoled i kokice...vole deca...
  • Z

    05.06.2021 23:19
    Volin
    Stvarno , konačno si našao način da se izboris sa kriminalom. Ma bravo majstore

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija