List "Danas" slavi 24. rođendan

Na današnji dan 1997. izašao je prvi broj lista Danas, a 24 godine i 8.652 dana i brojeva kasnije, list je izašao u specijalnom rođendanskom broju, uz poklone i novi dizajn sajta i novina, saopštila
List "Danas" slavi 24. rođendan
Foto: 021.rs
To je saopštila redakcija ovog lista.
 
Redakcija lista navodi da Danas, kao i od prvog broja pre 24 godine, "i dalje izlazi, sa istom misijom, trudeći se da poštuje sve profesionalne standarde i bavi se ozbiljnim i kritičkim novinarstvom kako je zacrtano od prvog broja".
 
"U poslednjih godinu dana, rad redakcije je nastavio da bude na meti kritika najviših državnih zvaničnika, a kao jedan od pritisaka na medije su i brojne tužbe pristigle protiv sadržaja našeg lista. Uprkos tome, Danas je nastavio sa tendencijom rasta broja prodatog tiraža i posećenosti sajta. Portal Danasa u poslednjih godinu dana svrstao se u 15. najposećenijih sajtova u Srbiji, prema podacima agencije za merenje 'Gemius'", navodi se u saopštenju.
 
List Danas od marta ove godine posluje u okviru United Media, a u portfoliju izdavača lista Dan Grafa izlazi i besplatni mesečnik City Magazine.

Teme

Danas

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.