Petković: Ministru Udovičiću zabranjen ulazak na KiM

Priština je posle ponoći poslala obaveštenje da zabranjuje ulazak na teritoriju Kosova i Metohije ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću.
Petković: Ministru Udovičiću zabranjen ulazak na KiM
Foto: 021.rs
Vest je preneo direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.
 
Ministar Udovičić danas je trebalo da na Prištinskom Univerzitetu sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici razgovara sa mladima i podeli im stipendije, a potom obiđe Centar za ekologiju i razvoj sporta u Zubinom Potoku, ali su vlasti privremenih insitucija u Prištini bez ikakvog povoda i obrazloženja zabranile njegovu posetu.
 
"Njegov boravak na KiM uredno je najavljen oficiru za vezu u skladu sa svim sporazumima i ustaljenim procedurama, ali je uprkos tome Priština odlučila da mu ne dozvoli posetu, a obaveštenje o tome poslato je sinoć u gluvo doba, što je još jedan vid perfidnog iživljavanja Prištine", navodi se u saopštenju.
 
Petković je rekao da će o ovome obavestiti sve nadležne međunarodne institucije.
  • Zovem se Stevo

    21.06.2021 10:43
    Inače
    Treba im svima zabraniti i ulazak i izlazak, ako nekako i uđu.
  • Pljuc

    21.06.2021 10:21
    Eh, od kada smo mi, u našoj kafančugi, zabranili ulazak ovome i ovakvima (ministrima na drugom i trećem mestu - ali i onima na prvom i drugom)!
    Jednostavno, nije njihovo prisustvo poželjno, tj. nisu oni vredni (zaslužili) da se druže sa nama. A ni mi baš nešto nismo skloni gubljenju svog dragocenog badavadžijskog vremena na njih!
    Čak smo i razmišljali da napišemo tablu na ulazu "Političarima ulaz zabranjen", ali smo se plašili da neki izanđali ker ili mačor ne shvate da se to i na njih odnosi, pa smo odustali... Životinje su dobrodošle i stalno je neka tu.
  • 9

    21.06.2021 10:05
    "Pa ovo i nije tako loše"
    Napokon da normalne neko razdvoji od bagre
    pa makar i stranac. Meni pri ulasku nisu
    pravili nikakav problem. Ni Kosovari ni Albanci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.