Milenijum tim tužio Dobricu Veselinovića, traži 100.000 evra

Kompanija Milenijum tim podnela je još jednu tužbu i to protiv aktiviste Inicijative Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića.
Oni ga terete za nanošenje štete ugledu i žigu firme i to u iznosu od 100.000 evra, prenosi portal Nova.rs
 
Isti iznos na ime odštete, ova firma je u tužbi tražila i od nezavisnih medija koji su pisali o poslovima koje "Milenijum tim" dobija od države.
 
"Stigla nam je nova tužba od Milenijum tima. Ovoga puta tuže mene za nanošenje štete ugledu i žigu kompanije u iznosu od 100.000 evra. Tim povodom organizujemo konferenciju za medije sutra/utorak 22.6. od 10 časova ispred sedišta kompanije Milenijum tim, ulica Žanke Stokić 39", objavio je Veselinović na Tviteru, a prenosi Nova.rs.
 
Taj portal podseća i da je to druga tužba Milenijum tima protiv Ne davimo Beograd. 
 
Prva je podneta u aprilu i to radi naknade materijalne štete u iznosu od skoro 12 miliona dinara, zbog objavljivanja teksta o promeni urbanističkog plana kojim se ovoj kompaniji omogućava rušenje istraživačko-razvojnog instituta Goša i izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa na istom mestu.
  • Zrenjaninac

    21.06.2021 22:11
    Baš
    Javna tajna je da je grad Zrenjanin dao ovoj firmi 450 miliona za "razminiranje" banatske oranice poklonjene kineskom Ling Longu za granate zaostale verovatno iz Prvog Srpskog ustanka. Koliko će tek para dobiti kad isti posao budu radili za najveću farmu svinja u ovom delu sveta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.