Majstorski shitati: Šta ti reko kevi

Svašta se dešava u nedelji na izmaku, pa se tako i svašta izjavljivalo.
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat). U komentarima nam recite koja je izjava ostavila najjači utisak na vas.
 
Aleksandar Vučić - 3+1 gratis
 
"Ne znam koliko treba da platimo da bi neko imao dete. Ako treba to da radimo, uradićemo, jer nam to postaje najskuplja i najvažnija reč u Srbiji. Ili jedina važna reč. Nećemo da imamo radnu snagu za fabrike, nećemo da imamo ništa ako nemamo dece."
 
Vuk Jeremić - Vidimo se posle škole
 
"Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da se dere i da se unosi nama u lice i da govori: 'Hajde me tuci'. Oko njega u tom trenutku bilo je obezbeđenje. Da sam ga dodirnuo, zna šta se šta bi bilo po službenoj dužnosti. Rekao je 'gde hoćeš?', rekao sam da izađe napolje, ali nije smeo. Došao je, vikao je, psovao je, vređao je. Pretio je Bori Novakoviću, Miki Aleksiću, meni se unosio u lice, govorio da sam lopuža, ja sam mu na to odgovorio najblaže što sam mogao - rekao sam mu da je izdajnik. Pitao sam da li pred kamerama sme da ponovi to što je rekao i da li sme da ode na RTS i da razgovaramo, vrlo eksplicitno je rekao da ne sme."
 
Siniša Mali - Doktor za spin
 
"Drago mi je što je pravda pobedila... Danas sam srećan jer sam dokazao da nisam ništa ukrao, baš kao što sam dokazao i u slučaju priče o 24 stana. Želim da moja deca znaju da njihov otac nije plagijator, a da građani Srbije znaju da imam znanje. To mi je mnogo važnije od titule, pogotovo posle toliko godina mukotrpnog procesa, lažnih optužbi i političkih napada."
 
Aca Lukas - Gram kulture
 
"Ne znam šta sam ja uradio, šta sam ja, gde sam ja, ne znam, ne mogu da kažem, da... da ne upotrebim tu reč, znaš koju mi obični kažemo, znaš, seljak nije poljoprivrednik, je l'? Ne znam u čemu je problem sa ovom gospodom ovde. Iziritirao me ovaj tekst (u Danasu), jer Srbija nije zemlja čuda, Srbija je jedna jako uređena zemlja i, po meni, ima previše demokratije kad dozvoljava da ovako retardirani likovi vode novine i njihovi novinari, koji su pre svega nepismeni, neki bogami i mutavi. Tako da, zaista je sramota, jeste Srbija zemlja čuda kada oni mogu da rade ovako nešto..."
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • 49

    27.06.2021 22:09
    Pogrešan primer
    @Slučaj

    Zašto izdvajate Lukasa kao primer ispranog mozga? On mozak ima, ali je ljigavi oportunista i beskičmenjak.
  • Transfer blama

    27.06.2021 20:32
    Najubedljiviji je kafanski okrsaj predsednika drzave
    Mozda se on i povukao sa tribina ali radikal i huligan iz njega nece nikad
  • Tadija

    27.06.2021 19:13
    Genija ima na svakom koraku
    Novosklepani pisac i čuveni interpretator turbo jaukalica, Aca Lukas je prvi bez konkurencije. On je ujedno dokaz da je Srbija demokratska zemlja jer objavljuje "misli" raznih Aca i njihovih sledbenika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija