U Centralnom zatvoru pronađena dva tela: Preminuli zatvorenik i pripadnik obezbeđenja

U Okružnom zatvoru u Beogradu jutros su pronađena dva beživotna tela, a reč je o pripadniku zatvorskog obezbeđenja i jednom zatvoreniku.
U Centralnom zatvoru pronađena dva tela: Preminuli zatvorenik i pripadnik obezbeđenja
Foto: 021.rs
Službe za obezbeđenje ovog zatvora pronašle su jutros svog kolegu koji nije davao znake života, dok je u drugom delu zatvora pronađen zatvorenik S.Z. koji je takođe preminuo.
 
Naime, kako Uprava za izvršenje krivičnih sankcija ističe, nije reč o povezanim slučajevima, a prema saznanjima N1, smrti nisu nasilne.
 
"Lekari Specijalne zatvorske bolnice odmah su reagovali i započeli reanimaciju, EKG srca, sve do dolaska Hitne pomoći koja je nastavila, ali su pokušaji bili bezuspešni. Žao nam je što smo izgubili kolegu koji je bio odgovoran i posvećen svom poslu", navode iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija za N1.
 
Oni dodaju da je u drugom delu Okružnog zatvora, u sobi gde su smeštene pritvorene osobe, oko 7 časova ustanovljeno da je preminuo zatvorenik S. Z. koji se nalazio u krevetu. 
 
Iako su prvenstveno pojedini mediji preneli da je preminuli zatvorenik član Klana Amerika, prema saznanjima N1 to nije slučaj.
 
Naime, uviđaj je u toku, a o slučaju je obavešteno i Tužilaštvo.
  • Diletant

    09.07.2021 02:12
    Zajebalo vek
    Imaju lekare u zatvorskoj bolnici a zovu hitnu pomoć? Pa to samo budali može da padne na pamet!
  • realno

    08.07.2021 13:08
    "kako Uprava za izvršenje krivičnih sankcija ističe, nije reč o povezanim slučajevima, a prema saznanjima N1, smrti nisu nasilne."
    Ne, nego su dobrovoljne i u isto vreme.
  • El Chapo

    08.07.2021 12:47
    Srbija = Meksiko 2

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.