Svi radnici Slobode od ponedeljka na poslu

U ponedeljak ujutru 410 radnika pirotehnike u kompaniji Sloboda vratiće se na posao.
Nadležne službe procenile su da je situacija bezbedna. 
 
Zaposleni u drugim pogonima koji nisu u opasnosti počeli su da rade u četvrtak.
 
"Radnici su vraćeni na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna, pa će od ponedeljka Sloboda raditi u punom kapacitetu, sa preko 2000 zaposlenih", rekao je za Tanjug predsednik sindikata kompanije Sloboda Draško Milovanković.
 
On je, takođe, naglasio da je deo ubojitih sredstava dislociran na sigurno, a da remonteri i dalje čiste teren, kako u krugu, tako i u bližoj okolini Slobode.
 
"Remonteri i dalje rade na terenu, pa bih apelovao na građane koji žive u blizini kompanije da budu oprezni i ne obrađuju svoja polja bez preke potrebe", istakao je Milovanković.
 
Kompaniju Sloboda u junu su potresle dve snažne detonacije, kada je prvo stradao magacin gotove robe, a potom i barutana. Tom prilikom naneta je ogromna materijalna šteta ovom preduzeću, ali i objektima u neposrednoj blizini.
  • 56

    10.07.2021 16:33
    Sve po redu
    Znači sve je spremno za sledeću eksploziju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija