Vulin: Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva, pristajem na detektor laži

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da će se odazvati na svaki poziv tužilaštva, u vezi sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.
Vulin: Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva, pristajem na detektor laži
Foto: 021.rs
Vulin je u saopštenju naveo da "nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova", te ukazao da "političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor", preneo je Pokret socijalista.
 
"Tražiću od advokata Đorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i da u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž", naveo je on.
 
Vulin je rekao i da prihvata poligrafsko testiranje.
 
"Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića", naveo je on.
 
Vulin je rekao i da ne očekuje da će "(lider Stranke slobode i pravde Dragan) Đilas i njegovi zaposleni reći izvini za optužbe koje su izrekli".
 
"Očekujem da kada raskrinkamo ovu laž, (da) oni pokrenu neku drugu", rekao je on.
 
Vulin je potvrdio da će protiv njega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića biti podneta krivična prijava.
  • Lošmi

    02.08.2021 16:17
    Vučević
    Obrati se Vučeviću, on je taj.
  • SNS poligraf

    02.08.2021 14:10
    Da li je tačna informacija, da je ruk. poligrafske službe, brat vodjinog šefa kabineta?
  • pajo patak

    02.08.2021 12:37
    a
    EEG pregled i nalaz psihijatra ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.