Direktor Niškog kulturnog centra o tuči Bjelogrlića: Incidenata ima i na drugim festivalima

Direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić izjavio je danas da Savet i Direkcija 56. Filmskih susreta u Nišu izražavaju žaljenje zbog incidenta koji se sinoć dogodio u hotelu "Ambasador".
On je dodao da se takve stvari dešavaju i na "nekim drugim festivalima i velikim svetskim događajima".
 
Na snimku sa bezbednosnih kamera hotela "Ambasador", glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić prilazi stolu za kojim sedi reditelj Predrag Gaga Antonijević i udara ga u glavu.
 
Savić je rekao da Savet i Direkcija festivala ne mogu da komentarišu incident, jer nemaju prave informacije. On je istakao da se oni bave organizacionim aspektima i nastoje da obezbede što kvalitetniji program.
 
"Nešto se desilo i organi reda će utvrditi o čemu se zapravo radi. Nemamo prave informacije i ne možemo da govorimo da li je u pitanju privatni ili drugi sukob", izjavio je on.
 
Savić je kazao da se radi o uglednim filmskim radnicima, s tim što Antonijević nije zvanični gost festivala, jer film "Dara iz Jasenovca" ne učestvuje na Filmskim susretima.
 
Osnovno javno tužilaštvo u Nišu odredilo je Bjelogrliću zadržavanje do 48 sati, tereti se za nasilničko ponašanje i sutra će biti saslušan.
  • Boki

    24.08.2021 00:03
    SNS biraci
    ima i na naplatnim rampama..ali snimak se ne prikazuje
  • Vera

    23.08.2021 23:04
    Nis
    Nisam Bkelin fan ali srpsko americki”reditelj” je kreatura, u svakom pogledu
  • Ljilja

    23.08.2021 18:40
    Razocarana
    Bjelogrlic mi je bio medju omiljenim glumcima ,bas me je razocarao s ovim klosarskim ponasanjem,kakav god problem da je imao sa Antonijevicem nije trebao na ovako skaradan nacin da se obruka,steta i sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija