Kilometarske kolone kod Horgoša, saobraćaj se preusmerava ka Kelebiji

Auto moto savez Srbije saopštio je da se, zbog zadržavanja vozila na prelazu Horgoš, saobraćaj preusmerava ka prelazu Kelebija.
AMSS je u saopštenju naveo da se vozila preusmeravaju sa auto-puta, na petlji kod Subotice.
 
Putnici na Horgošu na izlaz iz Srbije danas čekaju u proseku oko četiri sata. 
 
Kolona u obe trake doseže oko pet kilometara od granice, pa sve do isključenja za naselje Horgoš.
 
"Čekamo već dva sata, a kažu da ćemo još tri ili četiri. Otišao sam do granice i čuo da je zastoj kod Mađara. Ne znam šta toliko gledaju i traže", rekao je čovek koji se sa odmora vraća u Nemačku.
 
"Evo od 9 do 13 časova čekam, a još nisam blizu granice. Sećam se da sam 2019. godine čekao oko petnaest minuta. Ovo je strašno i ne znam kako smo i zbog čega došli do ovakvih situacija na graničnim prelazima", ispričao je ranije danas jedan putnik.
  • Koristite alternativ

    28.08.2021 19:49
    Mi na Vinogradima presli za manje od pola sata.
  • Prvi

    28.08.2021 19:31
    Doslo je vreme da se ukidaju granicni prelazi jer, Evropa je jedna i ujedinjena i nema granica.Ostala je samo ova komunisticka vuko... sa ogranicenom slobodom kretanja.
  • Zbogom pameti

    28.08.2021 18:21
    Idete na bajmok ili backi breg i nema cekanja.
    Danas na backom bregu se cekalo na nasoj strani 10 minuta jel radi samo jedan prelaz, kod madjara nije bilo cekanja jer rade 2 saltera

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija