Granični prelaz prema Mađarskoj radiće produženo do 12. septembra

Integrisani mađarsko-srpski granični prelaz Ašothalom - Bački Vinogradi do 12. septembra radiće do 22 časa, umesto do 19 sati, saopštila je mađarska policija.
Granični prelaz prema Mađarskoj radiće produženo do 12. septembra
Foto: 021.rs
Produženo radno vreme prelaza važilo je od 9. avgusta do sinoć, ali će prelaz nastaviti da radi u pomenutom režimu još 12 dana septembra.
 
Ostali granični prelazi Horgoš 2, Đala, Rabe i Rastina, radiće uobičajeno od 7 do 19 časova, kao i prelaz Bajmok koji vikendom radi produženo do ponoći.
 
Granični prelazi Horgoš, Kelebija i Bački Breg otvoreni su za saobraćaj 24 sata.
  • Banderaš

    02.09.2021 09:56
    Najzad
    Odlična vest. Naime,polasci u školu nisu istoga datuma u celoj EU,tako da Grci,delovi Francuske,Belgije kreću kalendarski poslednji u školu i samim time se godišnji odmori deffinitivno završavaju,pa i gužve na putevima i granicama.Na žalost,mislim da ova promena dolazi sa 30-40 godina zakašnjenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija