Predsednički, beogradski i vanredni parlamentarni izbori najverovatnije 3. aprila

U predlogu sporazuma o izbornim uslovima u dijalogu vlasti i opozicije bez posredovanja stranaca navodi se da će izbori biti održani 3. aprila.
Predsednički, beogradski i vanredni parlamentarni izbori najverovatnije 3. aprila
Foto: 021.rs
Predstavnici opozicije koji učestvuju u ovom dijalogu dobili su predlog sporazuma. U njemu je navedeno da će 3. aprila biti održani predsednički, beogradski i vanredni parlamentarni izbori, pišu beogradski mediji.
 
Predsednik Skupštine Ivica Dačić je ranije najavio da će na ovom sastanku biti predstavljeno šta je vlast prihvatila od opozicionih predloga za poboljšanje izbornih uslova.
 
Ipak, funkcioner Demokratske stranke Srbije Dejan Šulkić navodi da datum izbora ne stoji u dokumentu, već da bi oni mogli biti održani između 3. i 17. aprila.
 
Osim Dačića, tom skupu prisustvuju i Vladimir Orlić iz SNS, socijalista i generalni sekretar parlamenta Veljko Odalović, lider Dveri Boško Obradović, Aleksandar Šešelj iz SRS, Saša Radulović, predsednik DJB, Milica Đurđević, predsednika pokreta Zavetnici…
 
  • Bibilibi

    03.09.2021 06:58
    Bolje bi bilo
    1. APRILA!!!!!
  • G pen

    02.09.2021 20:42
    Prvo, prekasno. Drugo, ovi na miran nacin t.j. izborima nece otici.
  • marjan

    02.09.2021 20:23
    pa čekaj bre a pokrajinski izbori? a izbori za mesne zajednice? a izbori za vođu opozicije? a izbori za... drugu pokrajinu? a izbori za predsednika sns-a? a referendum o ustavu? a referendum o kosovu? a referendum o rio tintu? pa majku mu kakvi ste trošači samo tri komada ste stavili u jedan isti dan, kako to tako....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija