Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima u sredu u Novom Sadu

Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima biće održana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima u sredu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Nakon toga će Ministarstvo unutrašnjih poslova analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika i na osnovu toga sačiniti izveštaj.
 
Javna rasprava biće održana u 10.00 sati 13. septembra u Privrednoj komori u Nišu, 15. septembra u hotelu "Putnik" u Novom Sadu i 17. septembra u Privrednoj komori u Beogradu, a o predloženom zakonskom rešenju govoriće predstavnici MUP-a.
 
"Tim povodom, pozivaju se predstavnici državnih organa, javnih službi, privrednih subjekata, sindikata, udruženja poslodavaca, stručne i akademske javnosti, civilnog sektora i drugih zainteresovanih učesnika da učestvuju u javnoj raspravi", navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti putem elektronske pošte na: javna.rasprava@mup.gov.rs, a na istu adresu mogu se prijaviti i svi koji su zainteresovani da prisustvuju javnoj raspravi najkasnije dva radna dana pre termina utvrđenog za njeno održavanje.
  • Sima

    11.09.2021 06:58
    Predstava
    Koga vi zamajavate ovim javnim radom? Svima nam je jasno kako policija funkcionise i koji su problemi ali i resenja. Jedino vama koji donosite zakon o policiji treba objasnjenje, primedbe i predlozi. Vadite se na proceduru a radite po svome. Kako mi se cini, promene ce opet biti kozmeticke.
  • Zoran

    10.09.2021 22:25
    Naj bolje za sve građane bi bilo da se uvede zakon da ukoliko se po bilo čijoj prijavi utvrdi zapošljavanje "preko veze" učesnici koji su u mupu odmah pošalju kući i da se uvede javni uvid u konkurs kandidata, ako je u grupi neko od rođaka pripadnika mupa...
    Ovo sad više liči na privatne policijske stanice nego servis svih građana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.