Doktor opšte medicine preminuo u Kruševcu od posledica kovida

Doktor Dragan Stevanović zvani Bone preminuo je u nedelju, 12. septembra u Kovid bolnici u Kruševcu od posledica kovida.
Doktor opšte medicine preminuo u Kruševcu od posledica kovida
Foto: Pixabay
Rođen je 1961. godine, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog centra.
 
Preminuli je bio doktor opšte medicine, radio je u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva, Doma zdravlja Vranje.
 
Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje izjavilo je duboko i najiskrenije saučešće porodici preminulog kolege.
  • Branka

    14.09.2021 15:14
    komentar
    Umiru svi, pa i doktori. Pitanje je da li je bio vakcinisan?
  • vakcinisana

    14.09.2021 14:51
    pitanje
    Užas. Saučešće porodici. Pitanje: Da li je doktor bio vakcinisan, da li je preležao kovid? Ako možete da nam odgovorite u neko dogledno vreme. Čuje se da mnogo doktora neće da se vakciniše! Hvala. Čekam odgovor jer ovo je površna vest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.