FOTO, VIDEO: Kod Aranđelovca uzgajali indijsku konoplju, zaplenjeno 142 kg marihuane, kokain...

G. J. (56), R. Z. (53) i S. Z. (25) iz Aranđelovca, kao i S. J. (50) iz Ljiga, uhapšeni su zbog proizvodnje i trgovine drogom.
Osumnjičeni se terete da su uzgajali indijsku konoplju na imanju, u blizini porodične kuće G. J. u okolini Aranđelovca, radi dalje prodaje na teritoriji Srbije.
 
Policija je pretresima na više lokacija pronašla 140 kilograma marihuane u sirovom stanju, oko 2,5 kilograma marihuane u suvom stanju spremne za upotrebu, manju količinu kokaina, 17 špriceva u kojima se nalazila tečnost za koju se sumnja da je kanabisovo ulje, kao i opremu za uzgajanje marihuane u prirodnim uslovima.
 
 
Takođe, pronađeno je 83 komada municije različitog kalibra i 95 grama plastičnog eksploziva, pa će protiv njih biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
 
  • No No

    15.09.2021 09:33
    Ne sme niko osim države da uzgaja biljku datu od boga... No no ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.