Vučić za sutra zakazao hitnu sednicu o Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojoj će glavna tema biti dešavanja na Kosovu i Metohiji, pišu "Novosti".
Vučić za sutra zakazao hitnu sednicu o Kosovu
Foto: 021.rs
Na stolu će biti analiza poslednjih događaja na Kosovu i Metohiji, tj. poslednja odluka o skidanju tablica sa srpskih automobila.
 
Takođe, kako navode Novosti, raspravljaće se i o otvorenoj opstrukciji i izbegavanju Prištine da primeni Briselski i sporazum iz 2011. godine, odnosno sprovođenje ovih akata samo u delu koji odgovara Albancima.
 
Nezvanično, očekuje se i da će se razmatrati povlačenje Beograda i svih dosadašnjih dogovora, jer prištinska strana praktično nije ispunila nijednu odredbu niti obavezu.
 
Izvori ovog beogradskog lista prenose da su na sutrašnju sednicu pozvani i načelnik generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, kao i šefovi svih specijalnih jedinica naših oružanih snaga.
  • VladaN

    20.09.2021 23:49
    Kakva opet “sednica”?
    Idi dole sve sa Volinom, “ dr”Stefanovićem i onimkeramičarem i raspravite stvar u, kako kažete, svojoj državi. Kako ste jadni, a potpisali ste “Briselski sporazum”.
  • Krsta

    20.09.2021 15:02
    Hoce li zvati Zvonka Veselinovica ili ceka Vodja da Zvonko napuni dzepove od 10 miliona eura od poplocavanja Novog Sada?
  • Natasa

    20.09.2021 14:53
    Komentar
    Predsednik vredno radi na smirivanje sukoba koji su se desili na KiM.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija