Uhapšen pripadnik BIA i suspendovani policajac zbog pokušaja iznude

Policija je u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom uhapsila 46-godišnjeg S.K, 35 godina starog suspendovanog policajca B.S. i 50-godišnjeg pripadnika BIA M.K.
Uhapšen pripadnik BIA i suspendovani policajac zbog pokušaja iznude
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su pokušali da iznude novac od jednog građanina u Požarevcu.
 
Oni se terete, kako je saopštio MUP, da su od 17. do 22. septembra nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i pretnjama pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu.
 
Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, rekli da ugostiteljski objekat više nije njegov, već njihov.
 
U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navodi se da je osumnjičenima po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova.
  • Marko Pugelj

    25.09.2021 20:19
    Ilirska
    I na Detelinarskoj stanici imamo Vrbasana vozi Audi sa platom Cajota. Prijavljivan nekoliko puta od staresine na sudu. Sve se vraca.
  • Rodjo

    25.09.2021 16:12
    Bolje
    da im date stanove za dzabe , da im povecate plate, jer oni to rade jer su nezadovoljni , sto im je drzava omogucila da kupe stanove,da bi ih onu iznajmljivali iako nije dozvoljeno , taki da u gradu dkori 70% stanova su rentirali,morsju od necega da zive, ostali narod da crkne....sramota
  • Banderaš

    25.09.2021 10:41
    Ološ drzava
    A uhapšeni su zato što nisu šefu plaćali uobičajenih 35% reketa na svoj samostalni rad. Ološ od države,ološ od policije. Dileri,šverceri,ubice,siledžije su nam u srpskoj policiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija