Dobitnica dvoiposobnog stana u Zemunu poslala 2.000 koverata sa računima

Ministar finansija Siniša Mali potpisao je danas sa direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem i dobitnicom stana Nedeljkom Zukanović ugovor o dodeli dvoiposobnog stana.
Dobitnica dvoiposobnog stana u Zemunu poslala 2.000 koverata sa računima
Foto: Pixabay
Dobitnica je poslala 2.000 koverata sa računima, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".
 
"Mogu da se zahvalim i svojoj porodici, jer da nije bilo njih, mi stan ne bismo dobili. Zahvaljujući mom mužu koji je bio uporan i koji je stalno ponavljao da moramo da igramo, mi smo uspeli u tome", rekla je Zukanović.
 
Dodala je da su poslali ukupno 2.000 koverata, da su dosta vremena i truda uložili u slanje koverti, ali da se na kraju upornost isplatila.
 
"Suprug je bio uporan. Hteli smo kola, samo jedan crveni auto", navela je Zukanović.
 
Ministar Mali je zahvalio porodici Zukanović na podršci i naporima Vlade Srbije u borbi protiv sive ekonomije i pozvao građane da svi uzimaju fiskalne račune prilikom kupovine.
 
On je rekao da dnevno stiže 150.000 i 200.000 koverata sa računima građana.
  • Kuhinja pakla

    01.10.2021 10:42
    Ovde je sve laž i prevara.
  • Imre

    01.10.2021 08:42
    Necu racun
    Naslov ove akcije je ; uzmi racun i pobedi; sto znaci da se mi kao kupci obavezemo da uzimanjem racuna onemogucavamo firmi da te racune ponistava kako bi umanjijo PDV za uplatu u budzet,cime svi mi gubimo.Logika iz naslova nalaze da to budu racuni koje smo mi kao pojedinci platili i uzeli.Dal cemo ih slati ili ne bitno je da je onemogucen gszda da sad nemoze da neplati na njih PDV.kod ovog slucaja postoji verovatnoca da su skpljeni racuni i od same firme uz ne izdavanje u ruke racuna kupcu,scime su ga iskljucili iz ove akcije i delovali na njega da ih u buducnosti ne uzima.Kako su dosli na ideju da imaju prednost na druge gradjane u ovoj akciji treba sudstvo da ispita.Ne zbog neke kazne vec da bi ta akcija u buducnosti bila podrzana od gradjana.Ako se to ne uradi ja i moji ukucani na blagajni pre kucanja racuna recemo da nam racun netreba,toliko gos.Sinisa Mali.
  • T

    01.10.2021 06:55
    T
    Obicna prevara! Ovde je sve prevara ako neko miski suprotno u ogromnoj je zabludi! Niti igram igre na "srecu" niti se primam na takve propagande!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.