Vulin: Porodici Đokić u istoj sekundi isključeni telefoni, kao da je "u zemlju propala"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da policija na sve strane traži porodicu Đukić, koja je nestala na putu iz sela Moravac ka Aleksincu.
Vulin: Porodici Đokić u istoj sekundi isključeni telefoni, kao da je "u zemlju propala"
Foto: Pixabay
On je naveo da se tako nešto do sada nije desilo, da porodica kao da je "u zemlju propala".
 
"Nestali su u jednoj sekundi, u istom sekundu su im isključeni telefoni", rekao je Vulin za TV Pink, navodeći da su angažovali helikopteri i da su ronioci petražili jezero, ali nije ništa nađeno.
 
On je naveo da je ta porodica dobra i da nema objašnjenja zašto su nestali.
 
Napomenuo je da su postavljene kamere po Srbiji, kao što je predlagao u zakonu o policiji koji je povučen, potraga bi bila mnogo lakša.
 
"Potraga se nastavlja, sve dok se ne reši šta se desilo", rekao je Vulin.
  • Grozdimir!!

    03.10.2021 08:43
    Kako iz helikoptera nisu uoceni, ako je goreo automobil, ostaje veliki trag u okolini, kao i tela?! 6 dana im je trebalo da ih pronadju?! Pitam se bas da li je to njihov automobil, ili je zbog pritiska javnosti "kao" njihov automobil, a za tela da i ne govorim, prvo je bilo reci da su pronadjena prekrivena liscem, a posle isti novinar izvestava da su zapaljena. Ako je nedaj Boze sve to i istina sto kazu, ovde je rec o dvostrukom ubistvu i samoubistvu, jer su 2 tela navodno izgorela, a trece samo lice malo,sto znaci da se nije dobro samozapalilo... Ako je sve istina, saucesce porodici!
  • Nik

    02.10.2021 19:35
    Zakon
    A što je Vulin dozvolio da ga Vučić odgovori od tog dobrog zakona? Vulin je odgovoran što je zakon povučen, on ga je povukao. Ne može se vaditi na Vučića. Nije morao da ga posluša, ako i dalje veruje da je to dobar zakon.
  • LadyM

    02.10.2021 17:30
    Vanzemaljci
    Baš u istoj sekundi da su svima isključeni telefoni...hmmm...ukoliko nije u pitanju saobraćajna nezgoda (a verovatno nije jer bi do sada bili pronađeni) jedino objašnjenje je da su ih oteli vanzemaljci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.