Goncić imenovan za v.d. upravnika Narodnog pozorišta

Glumac Svetislav Bule Goncić imenovan je danas na sednici Vlade Srbije za vršioca dužnosti direktora Narodnog pozorišta u Beogradu, objavilo je Ministarstvo kulture na svom Instagram profilu.
Goncić je od novembra 2020. godine bio predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta.
 
Stalni je član pozorišta Atelje 212. 
 
Ostvario je brojne pozorišne, televizijske i filmske uloge i autor je više dokumentarnih filmova. Dobitnik je nagrada Gran pri "Ćele kula" Festivala u Nišu 1982. godine, kao i nagrade "Ćuran" na Danima komedije u Jagodini za ulogu Dafne u predstavi "Neki to vole vruće" navelo je Ministarstvo.
 
  • Nemanja

    16.10.2021 13:53
    @Neša

    U "užoj Srbiji", tj. u Srbiji južno od Beograda jedva i da je još ostalo gradova.
  • Neša

    15.10.2021 17:04
    @Deks
    Nek ste rekli! Mediji iz Novog Sada trebalo bi jednako da posvete pažnju Beogradu (u kom, sa okolinom živi trećina gradjana Srbije), Pančevu i Mitrovici! Inače, niste pomenuli ni jedan grad u "užoj" Srbiji. Toliko o Vašoj "parohijalnoj" (rekli bi Englezi) širini i viziji decentralizacije.
  • Dragan

    15.10.2021 06:32
    Ah
    Glumac koji je svoju pišu prvi u SFRJ pokazao u gro planu na filmu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija