Ambasadi Srbije upućene pretnje u vezi sa KiM: Prokleta đubrad, svakog ću posebno da ubijem bombom

Ambasadi Srbije u Švajcarskoj je na jedan od zvaničnih mejlova upućena elektronska poruka, u kojoj se preti samom diplomatskom predstavništvu zemlje, ali i rukovodstvu Srbije.
Ambasadi Srbije upućene pretnje u vezi sa KiM: Prokleta đubrad, svakog ću posebno da ubijem bombom
Foto: 021.rs
Ambasador Srbije u Bernu Goran Bradić prijavio je slučaj pretnje nadležnim organima i zatražio pojačan nadzor za sva tri diplomatsko-konzularna predstavištva Srbije u Švajcarskoj - u Bernu, Cirihu i Ženevi, potvrđeno je Tanjugu u Ambasadi Srbije.
 
Takođe, zatražio je i da policija obavesti Ambasadu da li su uspeli da pronađu IP adresu ili mobilni telefon sa kojeg je poslat imejl.
 
Inače, imejl adresa sa koje je stigla pretnja glasi na ime Denis Krasnići.
 
U imejlu koji koji je poslat sinoć na adresu Ambasade, uz uvredljive poruke srpskom narodu, na nemačkom jeziku, uz brojne gramatičke greške, a koji je naslovljen "Prokleta đubrad, srpski narod" poručuje se:
 
"Ako i dalje budete pokušavali da napadate policiju na Jarinju kod Severne Mitrovice i sve dalje negativno, onda ćete videte šta će da se desi i sa kim sada imate posla... ja ću gledati da u narednih 48 sati pošaljem bombu-pismo koju ću sam napraviti i da Vas u Bernu i vaše pretpostavljene u Beogradu, svakog posebno ubijem bombom, vi ratnički raspoloženi...", piše u imejlu.
  • Banderaš

    18.10.2021 09:43
    Ološ
    Umesto da rešavaju probleme između Srbije i Kosova za dobrobit srba na Kosovu i dobrosusedskih odnosa,srpski političari(Vučić,Brnabić,Petković,Drecun ..)su se na TV nadglasavali u pljuvanju gospodina Kurtija da je:" ludak,manijak,psihopata,idiot,zločinac i td" i tako pobudili nečije emocije te je neko reagovao sasvim prirodno na srpsku agresiju-svojom agresijom. Istorija nam pokazuje da srbija pravi istu grešku decenijama,tako je bilo u Hrvatskoj,isto tako je bilo u BiH. Primer:" srbi u hrvatskoj su po planu Z4 dobili autonomiju,svoju policiju,jezik,školu,poresku službu u okviru Hrvatske,međutim srbi su to odbili,tj srbi su hteli da prihvate ali je Irinej Bulović bio protiv i odbio je(!!?)taj predlog,te su srbi kasnije proterani u Oluji. Ista se politika danas ponavlja(u sekularnoj državi srbiji),te je Bulović izričito protiv razgovora,pregovora i kompromisa sa albancima te me ne čudi stradanje srba na kosovu i loš odnos prema njima i neće me iznenaditi da se desi "Oluja" i na kosovu i to sve zbog nerealne izdajničke politike srpske crkve i srpskih političara prema srpskim stanovnicima na balkanu.
  • Ш

    18.10.2021 09:27
    Vesti
    Poskupelo je ulje na 200 dinara.
  • Лиманац

    18.10.2021 09:10
    Најписменији Албанац.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.