FOTO: Carinici zaplenili 150 parfema, sumnja se da su kopije

Carinici su sprečili četiri mladića u pokušaju da prokrijumčare 150 parfema na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom.
Uprava carine saopštila je da su parfemi pronađeni ispred nogu suvozača u kutiji oblepljenoj selotejpom, a drugu kutiju u prostoru između prednjeg i zadnjeg sedišta.
 
Carinici su utvrdili da je reč o kopijama poznatih brendova namenjenih preprodaji na crnom tržištu.
 
Pošto vrednost otkrivene robe prelazi jednu trećinu vrednosti vozila kojim je ona transportovana, zadržana su i kola u kojima su parfemi pronađeni.
 
  • Рон Џереми

    19.10.2021 19:40
    Какав данак неискустви! Зар не пратите трендове? Падаш за грам а не за тону. Тако и за парфеме, само се обратите правом човеку

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.