Šapić: Kapetan Dragan ima pravo da iznese svoje mišljenje

Srbija je "demokratska zemlja" i Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, koji je prikupljao potpise za puštanje na slobodu ubice premijera Zorana Đinđića "ima pravo na svoje mišljenje".
To je rekao potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić.
 
"Ne podržavam njegovo mišljenje po pitanju ubice Đinđića", rekao je Šapić.
 
On je rekao i da se odluke suda, koji je kaznio Zvezdana Jovanovića kao neposrednog izvršioca ubistva premijera, moraju poštovati.
 
Kako je naveo, Vasiljkovića je podržavao "jer je branio srpski narod i izuzetno mu je žao što je bio godinama u Hrvatskoj, u zatvoru".
 
"Taj deo njegovog delovanja podržavam, ali ovo ne", rekao je Šapić.
 
Na novinarsku konstataciju da je Vasiljković osuđen za ratni zločin, Šapić je uzvratio "kako znate da je izvršio bilo koji ratni zločin".
 
"Da li zato što je osuđen u Hrvatskoj. Ja tom sudu ne verujem, kao što ne verujem preterano ni sudu u Hagu. Sud koji je pustio Haradinaja, Markača, Gotovinu nema kredibiliteta za mene. Ne kažem da neke odluke koje je donosio nisu bile ispravne", rekao je Šapić.
  • afak

    14.02.2022 07:47
    al
    će ih poniziti Šapić hehe , ima da ih pregazi ko što su i oni (plitak potok)!
  • Mitke83

    21.10.2021 19:50
    Ima pravo,al bolje da ga ne iznosi sto vazi i za tebe...
  • Bbb

    21.10.2021 15:48
    Www
    Sapicu i majke te se stidi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija