Novi protest zbog kovid propusnica ispred Skupštine Srbije

Oko 200 ljudi i večeras je u centru Beograda protestovalo zbog uvođenja kovid propusnica.
Okupili su se ispred zgrade Skupštine Srbije i blokirali deo ulice od Doma sindikata do Glavne pošte.
 
Neki od njih, kako je javila televizija N1, rekli su da se bore za slobodu kretanja koja je, kako tvrde, ogrničena uvođenjem kovid propusnica.
 
I sinoć je u centru Beograda bio organizovan protest zbog kovid propusnica.
  • Nikola.

    22.10.2021 23:59
    Nale.
    Pošto vakcnisani prenose virus i mogu da zaraze i vakcinisane covid propusnica NEMA medicinsko pokriće tj uvođenje covid propusnica je pucanje u prazno.

    Takođe suzbijanje širenje virusa je znatno teže kada vakcinisani prenose virus i to je 4 koraka unazad što se tiče kolektivnog imuniteta,to su potvrdili 90% svetskih stručnjaka iz oblasti virusologije,a imamo još i ostale sojeve i to je još 3 koraka unazad dakle 7 koraka unazad za nas za virus 11 koroka unapred.


    Godinu dana i deset meseci pucali su bez municje naša struka i time smo samo išli po 3 -5 koroka unazad.

  • Joe

    22.10.2021 13:03
    Ко не учи на туђим грешкама
    Нису се ови људи окупили јер ће им недостајати кафићи после 22 часа, већ због тога што је ово само почетак онога што имамо у Аустралији, а то је завођење комунистичке (фашистичке) диктатуре и одузимање слободе кретања свим грађанима, без обзира да ли су вакцинисани или не. Чињеница да је ова одлука противуставна је само додатни аргумент за супротстављање истој.
  • Mama

    22.10.2021 11:40
    Ako zatvore škole i mi roditelji se rado pridružujemo protestu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.