Radovanović: Kovid propusnice skandalozno kasno doneta mera i "šminkanje mrtvaca"

Epidemiolog Zoran Radovanović rekao je danas da je uvođenje kovid propusnica na način kako je Vlada odlučila, "skoro toliko besmisleno kao da je rečeno da će biti od oktobra 2022. godine".
Radovanović: Kovid propusnice skandalozno kasno doneta mera i "šminkanje mrtvaca"
Foto: 021.rs
On je ocenio da je to "skandalozno kasno doneta mera".
 
"To je šminkanje mrtvaca, to je tako simbolična mera koja neće uticati na učestalost obolevanja. Predsednica Vlade i Kriznog štaba je upravu utoliko što ona ne veruje u mere, ali ne veruje u ovakve mere koje je donela a to su besmislene mere", rekao je Radovanović za TV N1.
 
On je naglasio da se "masovno umire i da najveći deo populacije nema predstavu da je tragično ono što se dešava u ovom petom talasu koji traje već četvrti mesec".
 
"Ovo u septembru i oktobru je drama", rekao je Radovanović navodeći da njegove kolege iz Ujedinjenih protiv kovida "imaju samo jednu reč o ovom svemu što se dešava zločin".
 
Kako je rekao "ovo je pitanje masovnog ubistva i koliko će dugo da se toleriše", a Krizni štab je bio "ne samo stručno nego i moralno obavezan da u julu donese mere".
 
"Mi iz Ujedinjeni protiv kovida smo na tanjiru dali mere još krajem prošlog leta", rekao je Radovanović, dodajući da su to "one koje se koriste u Zapadnoj Evropi i koje utiču da se neuporedivo manje umire".
  • Pele

    24.10.2021 09:16
    @Lazo
    Hoces li se vakcinisati I cetvrti i peti put itd kad ti posle 6-7 meseci istekne kovid propusnica
  • Deki

    24.10.2021 08:53
    Kako prodje sinoc u gradu ovo sa kovid propusnicama?
  • Пеле

    24.10.2021 08:18
    Питање за вакцинисане, хоћете ли се вакцинисати сваких 6-7 месеци? Јер после тог периода и вама истиче ковид пропусница

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.