Ponoš mogući zajednički kandidat opozicije za predsednika

Bivši načelnik Generalštaba i funkcioner Narodne stranke Zdravko Ponoš najizgledniji je kandidat opozicije za predsednika Srbije.
Zajednički kandidat za prvog čoveka Beograda bi mogla da bude nestranačka ličnost, piše Nova.
 
Taj list je, pozivajući se na svoje izvore, naveo da bi potpredsednica SSP Marinika Tepić trebalo da bude nosilac liste za parlamentarne izbore, zakazane takođe za april 2022. godine.
 
"Očekivalo se da deo opozicije izvuče nestranačkog kandidata ili za beogradske ili za predsedničke izbore. Logičnije je za beogradske, a može se desiti da ukoliko taj kandidat to bude znao da iskoristi, sebi izgradi vrlo dobru poziciju za budućnost", ocenio je za Novu Dragan Popović, direktor Centra za praktičnu politiku.
 
Zajednički izlazak na izbore Stranke slobode i pravde (SSP), Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana i Pokreta za preokret još nije do kraja dogovoren, ali je sve izvesnije da će se to dogoditi, navodi list pozivajući se na neimenovane izvore.
 
Na izborima za Beograd, gde postoje i najveće šanse da sa vlasti padne SNS, taj deo opozicije će, najverovatnije imati nestranačkog kandidata za gradonačelnika, navodi Nova.
  • Mila

    02.11.2021 17:59
    Nije lose
    Solidan kandidat. Samo neka se Tadic povuce dostojanstveno i to je to…
  • Laura

    02.11.2021 08:19
    laura.lila@gmail.com
    To koga će da opozicija izbaci kao kandidata stvarno verujem da nikoga nije briga. Zaista nikoga, jer oni i da se prestroje ne vredi, prazni su bez ideje.
  • Dragan

    02.11.2021 02:04
    Kandidat
    Nema opozicija jakog kandidata koga bi istakla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.