Vulin: Utvrditi da li je pucano na smenjenog predsednika sindikata EPS

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da ne može da komentariše slučaj pucanja na smenjenog predsednika Sindikata radnika Elektroprivrede Srbije (EPS) Milana Đorđevića Đokina.
Vulin: Utvrditi da li je pucano na smenjenog predsednika sindikata EPS
Foto: 021.rs
Đokin je otvorio aferu o prisluškivanju u tom preduzeću. Vulin je rekao da ne može da komentariše slučaj dok se istraga ne završi, jer prvenstveno treba utvrditi da li je pucanja bilo ili nije.
 
"Informisan sam o incidentu, gde se šta desilo i sa kim, ko su svedoci i svi će biti saslušani, pa kad se istraga završi izaći ćemo u javnost", rekao je Vulin na konferenciji za medije povodom godinu dana rada Vlade.
 
On je dodao da resorno Ministarstvo i u toku dana razreši neke slučajeve, čak i one koje građani ne prijave, "kao na primer vršnjačko nasilje".
 
Ranije danas potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je da je na nedavno smenjenog predsednika Sindikata radnika EPS-a "pucano u Aranđelovcu sa dva metka upozorenja". Kako je Tepić napisala u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, događaj se desio dan uoči prošlonedeljnog protesta radnika EPS-a.
  • Moj stav

    02.11.2021 14:19
    ...
    Može, ali tek kad utvrdimo ko sve ovde može da sedne u ministarsku fotelju . Možda je cela srbija zaražena virusom fatamorgane i prividja se ljudima da neko puca na njih . Preporuči poligraf kao jedini "lek" kojim utvrdjujete istinu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija