"Narodne patrole" najavljuju krivičnu prijavu protiv medija zbog pisanja da rade za Vučića

"Narodne patrole" neformalna organizacija ekstremne desnice, najavila je da će podneti krivične prijave protiv "svih novinara koji su u poslednjih nekoliko dana objavljivali laži o njihovom radu".

Organizacija, iza koje stoji Damnjan Knežević, najavljuje da će sutra u 13 časova organizovati konferenciju za novinare ispred zgrade televizije N1 u Beogradu.

Krivičnu prijavu će Knežević podneti, kako se najavljuje, protiv glavnih i odgovornih urednika N1 i televizije Nova S, te svih novinara koji su "optuživali Narodne patrole da su ono što niikada nisu i nikada neće biti - u službi režima Aleksandra Vučića".
 
U ovoj desničarskoj organizaciji smatraju da su se pomenute televizije, kao i list Danas, "stavili u isti koš s medijima Aleksandra Vučića: Pinkom, Hepijem, Informerom, Blicom, Srpskom telegrafom, Večernjim novostima...".
  • Neša

    13.11.2021 09:22
    Neša
    Ova omladina umesto sto sluzi Vucicu za razne gluposti,bolje da idu dobrovoljno u vojsku! Kada vifim mlade ispranog mozga koji pricaju o patriotizmu i navijace,sve bi to poslao u vojsku na dve,tri godine! Veca korist za njih i drzavu!
  • Branislav

    13.11.2021 08:35
    Potpuno je u pravu. Vi danas u Srbiji imate jedinstven blok po vecini pitanja koja razaraju ovu drzavu...imate nazovi "patriote" I tzv.gradjansku opciju ali u biti se nista ne razlikuju...isti stav imaju oko svega jedino se bore oko toga ko ce, dolaskom na vlast, da krcmi I cedi budzet drzave Srbije koji punimo mi poreznici...sve sam dzabalebaros I neradnik...
  • Army

    13.11.2021 08:24
    Life
    Narodna patrola..idi begaj..deder momci pravac u vojni odsek da se prijavite na sluzenje vojnog roka ili na selo da pomognete seljaku..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.