VIDEO: Brnabić na Tviteru objavila spot protiv Đilasa - "otimao od dece da strpa u džepove"

Premijerka Ana Brnabić objavila je sinoć na svom Tviter nalogu video spot protiv predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa naslovljen sa "Priča o Velikom bratu".
VIDEO: Brnabić na Tviteru objavila spot protiv Đilasa - "otimao od dece da strpa u džepove"
Foto: 021.rs
Ona je optužila Đilasa da "voli narodne pare" i da je "oštetio Beograđane za milione evra".
Spot se završava rečenicom, uz sliku Đilasa, "on je otimao od beogradske dece da bi strpao o svoje džepove i opet bi sve ponovo".
Ona je taj spot prethodno najavila na svom tviter nalogu rečenicom da sledi "paradigma bahatosti i bezobzirnosti vlasti nekada i epohalne, neshvatljive zloupotrebe funkcija za lično bogaćenje".
 
  • ozvalavljen

    17.11.2021 15:42
    Mouth saliva
    Zlatno doba AVa.
  • pera

    17.11.2021 15:15
    ..
    Zasto Djilas? Pa zato sto nema vise ni Hrvata ni Muslimana, slabo nesto i sa Siptarima, otisli i Crnogorci, sa Madjarima smo sad ok jer i oni imaju diktatora. Pa protiv koga da nas brani vlast? Mora neki neprijatelj. Ako nema neprijatelja, onda se lakse vidi kako vlast besomucno krade, a necemo valjda to.
  • DonJuan

    17.11.2021 14:28
    Koliko su idvratni ovi naprednjaci to nije normalno, i ako nisam bio siguran, sada znam da cu glasati za Djilasa njima u inat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija