Čedomiru Jovanoviću razbili automobil uz vređanje

Liberalno demokratska partije (LDP) saopštila je da su nepoznate osobe sinoć isped ulaza u zgradu beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", razbile automobil lidera te stranke Čedomira Jovanovića.
Kako dodaju, upućeno mu je niz uvreda.
Jovanović je na aerodrom došao kako bi sačekao goste iz inostranstva zbog čega je automobil parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza.

Nakon što se vratio, zatekao je polupane delove automobila, a grupa mladića ga je vređala, navela je LDP.

  • Bane

    19.11.2021 19:15
    Udbaško " dete" !
  • milicica

    19.11.2021 14:06
    lazov i manipulator
    Covek je prolupao jer je svestan da idu izbori i da nema sanse ni da se nekom prikaci jer ih ima troje u stranci vec je objavljeno da na snimcima na aerodromu se vidi da se jeste zaustavio u zaustavnoj traci ali da nije pracen i da je dosao sa ulupsnim vratima i lepljenjem.Frka Cedo.
  • Terazijski Crnogorac

    19.11.2021 12:58
    Ma odakle mu vise toliko automobile??? Sve lopov do lopova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija