Skijališta Srbije zovu sezonce da se prijave za poslove

Javno preduzeće Skijališta Srbije pozivalo je danas zainteresovane za sezonske poslove u ski centru Tornik na Zlatiboru da se prijave za rad tokom skijaške sezone 2021/22 godine.
Skijališta Srbije zovu sezonce da se prijave za poslove
Foto: Pixabay
Poziv se odnosi na poslove žičničara, vozača tabača, redara na stazi, servisera elektro održavanja, servisera bravarskog održavanja, radnika na veštačkom osnežavanju, i prodavca ski karata, navodi se u saopštenju.
Poziv nezaposlenima koji žele da rade u Skijalištima Srbije, u ski centru Tornik, u zimskoj sezoni 2021/2022 otvoren je do 31. decembra ove godine.
Prijave se mogu slati elektronskom poštom na adresu branko.blagojevic@skijalistasrbije.rs, a više informacija o angažovanju sezonaca i o ponuđenim poslovima dostupno je u upravi ski centra.
  • Banderaš

    29.11.2021 18:30
    Ološ
    Ja ih pozivam da uđu u internet i prijave se za sezonski rad na skijaškim pistama u Austriji,Italiji,FrancuskojŠvajcarskoj,a ne da rade u srbiji 14 sati/dan i da im se plata ne uplati,bez doprinosa,pauze. Idite ljudi radite kod nekoga ko vas neće zezati i pljačkati.
  • Slavko

    29.11.2021 14:01
    Kopaonik
    Bez slobodnog dana uz minimalac.Osam sati radis, tri sata izgubis u dolasku i odlasku za Rasku to je 11h. Zovite Beogradjane da vam rade!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija