FOTO: Pomogao policajki da ustane za vreme protesta, uhapšen zbog napada na službeno lice

Nakon blokada u Lazarevcu minulog vikenda, pod obrazloženjem da je napao službeno lice, uhapšen je jedan od učesnika protesta, Dejan Jovanović.
FOTO: Pomogao policajki da ustane za vreme protesta, uhapšen zbog napada na službeno lice
Foto: 021.rs
Njegov brat od ujaka Nenad Sitarica za Nova.rs objašnjava da se hapšenje odigralo ubrzo nakon završetka protesnog skupa i da naglašava da navodi o napadu nisu tačni.
"Moj brat je pomogao policajki u civilu da ustane kad je pala, a oni su to okarakterisali kao napad", rekao je Sitarica.
Objašnjava da je njegov brat uhapšen u subotu nakon što su organizovane blokade u Lazarevcu. U razgovoru za Nova.rs on naglašava da je priča o hapšenju njegovog brata osmišljena tako da se zastraše svi koji bi se usudili da protestuju protiv vlasti.
 
 
"On je potpuno normalno u jednom trenutku prišao jednoj ženi koja je pala i pomogao joj da se pridgine. To se može videti i na fotografijama sa tog skupa. Međutim, posle skupa njega su uhapsili i odveli u pritvor gde se i sada nalazi. Zanimljivo da se njemu i ta policajka u civilu, koja je bila na protestu, zahvalila na pomoći, a onda su mu njene kolege stavile lisice na ruke", kaže Sitarica.
 
Inače, Jovanović bi danas trebalo da bude saslušan. 
 
Građani Lazarevca najavili su protestni skup ukoliko se njihov sugrađanin ne pusti na slobodu.
  • Momčilo

    29.11.2021 22:39
    Pandurski moral
    Ovo je školski primer pandurskog morala i etike.
  • Đole NS

    29.11.2021 17:40
    @Marina
    Ti si ono pravo oličenje parazitske štetočine ovog društva!
    Ajde što ništa ne doprinosiš ovoj državi i što te hranimo poreskim novcem, nego što činiš štetu svima nama!
    U najbolju ruku vas treba poslati na prinudni rad na barem 10ak godina, da nešto korisno ovo društvo ima od vas!
  • Buric

    29.11.2021 17:12
    5G
    Policiji se ne pomaze niti sa njima saradjuje ili upoznaje.Od policije sto dalje i svaka komunikacija jedino u prisustvu odabranog advokata.Vreme je pokazalo da su najgori ljudi u nasem drustvu bas tzv policajci !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija