Romska partija podnela krivičnu prijavu protiv Bokana

Romska partija je Republičkom javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv reditelja Dragoslava Bokana zbog sumnje da je, obraćajući se Mariniki Tepić, koristio govor mržnje.
Romska partija podnela krivičnu prijavu protiv Bokana
Foto: Pixabay
"Prvenstveno očekujemo da tužilaštvo uradi svoj posao i da ne ignoriše ovu prijavu kao što su ignorisali mnoge druge", rekao je predsednik Romske partije Srđan Šajn, dodajući da je efikasno postupanje tužilaštva u ovoj situaciji od izuzetnog značaja s obzirom na trenutak u kome se nalazi ukupno društvo u Srbiji.
Prema njegovim rečima, svaki pojedinac, bez obzira o kome se radi, koji pokuša da izazove nacionalnu ili drugu vrstu netrpeljivosti među poštenim građanima i građankama mora biti kažnjen.
"Kada se građani podele i krenu jedni na druge, onda je teško utvrditi koja je strana u pravu, ko je izazvan, ko izaziva, a ko se branio", poručio je Šajn i objasnio da tužilaštvo i svi pravosudni organi moraju da pokažu profesionalnu doslednost svake vrste.
 
On je istakao da "nam se piše loša budućnost" ako pravosudni organi nastave selektivo da rade svoj posao, a građani sami uzmu pravdu u svoje ruke.
  • aca

    01.12.2021 15:00
    Za ovakve stvari se u normalnom svetu naplaćuju i milioni preko tužbi. AV gradi toliko puteva ko štakor kanala a količinu puteva koje imamo nadjačava broj ovakvih naendertalaca, baš loša statistika.
  • Milan NS

    01.12.2021 14:02
    Ne, zapravo
    piše nam se DOBRA budućnost "ako građani uzmu pravdu u svoje ruke"
  • Buric

    01.12.2021 13:33
    5G
    Ahahahahahahaahaha !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija