VIDEO: Dovezli klozet ispred Skupštine grada - "Vesićeva pokretna kancelarija"

Članovi pokreta "Ljubav, vera, nada" dovezli su danas ispred Skupštine Beograda mobilni klozet na kojem su okačili table sa ispisom: "Pokretna kancelarija Gorana Vesića".
Vesić je pre nekoliko meseci započeo kampanju obilaska Beograda i okoline, a za to koristi kamper vozilo kao svoju pokretnu kancelariju.
"Pokretni kamper koji je zakupio njegov prijatelj Nemanja Aleksić koštaće 22.515 evra i u skladu sa Zakonom o sprečavanju korupcije to je poklon koji nijedan javni funkcioner ne može da primi", rekao je predsednik pokreta "Ljubav, vera, nada" Nemanja Šarović.
Šarović je naveo da je njegov pokret želeo da omogući Vesiću "da nastavi svoj posao" zbog čega su nabavili kancelariju koja je, kako je kazao, po njegovoj meri.
 
 
"Ona suštinski žigoše korupciju u Skupštini grada i čitavoj državi. Nećemo odustati od ideje korišćenja pokretne kancelarije ako Vesić ne želi da je koristi. Ići ćemo po Beogradu i rešavati probleme građana i ukazivati na sva lažna obećanja Vesića", naglasio je on.
  • 9

    02.12.2021 16:49
    Odgovor za Koleta
    po stručnoj spremi i resoru koji vodi
    najbolja bi bila Jorgobanka ,a kao bodi gard ,
    partijski drug premijer da posao ne ide van stranke.
  • Nebojsa Marinkovic

    02.12.2021 13:29
    Sicve
    Goran sicve,pomocko najveci i zasluzuje wc kabinu,ali posle izbora da zivi u njoj!!!
  • Veverica

    02.12.2021 13:21
    Bravo
    Postupak za svaku pohvalu! Dok ima ovako visprenih pojedinaca i grupa, ima nade za ovaj narod!
    Uzgred, setih se da je ranije bilo mnogo viceva na racun politicara, cak i Tita, Mike Spiljaka, Milosevica i njegove Mire, pa i kasnije, sve do Tome Nikolica, samo ne cuh ni jedan o Vucicu?! Da sam na njegovom mestu, ozbiljno bi se zabtinuo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.