Novak Đoković podelio fotografiju sa protesta: Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja

Najbolji teniser sveta Novak Đoković podelio je fotografiju sa protesta protiv namera kompanije Rio Tinto da u Srbiji, uz pomoć vladajućih poluga, eksploatiše litijum.

Đoković je na Instagramu podelio fotografiju autora Marka Risovića, snimljenu danas na blokadi Gazele u Beogradu.

Teniser je napisao poruku: "Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga, svaka reč o 'zdravlju' je suvišna!".

Podelio je još jednu fotografiju, uz poruku: "Priroda je naša majka. Provodimo više vremena u prirodi. Sa njom i uz nju nam je život bogatiji".
 
 
Danas je drugi vikend zaredom, u više od 50 gradova u Srbiji, održana višečasovna blokada saobraćajnica zbog izmena Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu, a sve zbog namere Rio Tinta da u Srbiji eksploatiše litijum.
  • Rug

    06.12.2021 21:56
    Nek kaže ženi da strpa još koju reku u cev, licimur
  • Mališa

    05.12.2021 13:05
    Nole care
    I botine kakav je ukus, pok... i vas i No1, jel ukusno, amebeeeee, smrdite, bljak, kme kme
  • MiRa

    05.12.2021 12:53
    moj stav
    @Tole
    Narodu trebaju fabrike, ali ne trovaci kojima niko normalan u svetu ne da pristup. Na kraju krajeva, Srbija je zemlja sa toliko rodne zemlje koja moze doneti mnogo vise nego i jedna fabrika, samo treba raditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.