Advokati Dijane Hrkalović traže izuzeće Zagorke Dolovac, tvrde da je proces politički montiran

Branilački tim bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović podneo je zahtev za izuzeće republičke tužiteljke Zagorke Dolovac.
Takođe, traženo je izuzeće tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića i zamenika tužioca koji vodi istragu protiv nje Milenka Mandića.
List "Politika" piše da odbrana u zahtevu tvrdi da se protiv Hrkalović "vodi politički montiran proces i da se veštački simuliraju okolnosti kako bi ona bila zadržana u pritvoru".
U zahtevu se Dolovac naziva "eminentnim političkim rešenjem".
 
Hrkalović je osumnjičena za trgovinu uticajem u vezi sa odlaganjem dostavljanja dokaza u postupku poznatom kao "ubistvo na šinama", u kojem je Veljko Belivuk oslobođen.
  • TBL

    07.12.2021 14:05
    Ne brini Dijana, Zagorka se tu ionako ništa ne pita, hehe. Zna se ko će ti suditi, a ti sad grickaj nokte što si tome doprinela!
  • Aleksej

    07.12.2021 10:38
    Xexe
    Treba prvo da je nadju, ako uspeju, hahaha!
  • Paraskeva

    07.12.2021 10:06
    Čudno, svi traže smenu Dolovac, i vlast i opozicija, a ona nedodirljiva sedi tamo čitavu večnost, i sedeće
    Pa ko li je onda štiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.