Pokret za preokret: Podaništvo i udvorništvo u Nišu, smeje nam se cela Srbija

Odbor organizacije Pokret za preokret u Nišu ocenio je danas da je postavljanje bilborda sa dobrodošlicom Aleksandru Vučiću "dokaz podaništva i udvorništva lokalnih funkcionera", saopštio je pokret.
Pokret za preokret: Podaništvo i udvorništvo u Nišu, smeje nam se cela Srbija
Foto: FoNet
Gradskim "dočeklijama" poručeno je kako bi bilo bolje da su zakrpili neku od mnogobrojnih rupa na niškom asfaltu ili da su tucanikom nasuli neku od neasfaltiranih ulica nego što se penju po hotelu "Ambasador" da kače transparente kako bi dočekali vođu.
"Osim lokalnih funkcionera želju da se ništa ne menja u našem gradu imaju i biznismeni, od kojih su sada već neki na listi SAD zbog organizovanog kriminala, a koji su u sprezi sa vlasti Aleksandra Vučića i vlastima u Prištini", navode u saopštenju.

Penjanje "ljudi-pauka", angažovanje dizalica i izrada bilborda plaćaju građane Niša, od kojih mnogi nemaju kanalizaciju, a nemali broj se hrani u narodnim kuhinjama ili kopa po kontejnerima, a ono što posebno ljuti Nišlije je što nam se smeje cela Srbija, navodi Pokret u saopštenju.

Podsetimo, protivnici postavljanja postera Aleksandra Vučića na 15 spratova visokoj zgradi hotela Ambasador u centru Niša "oborili" su tokom večeri i noći ocenu ovog objekta na Guglu. Ocena je sa 4,6 oborena na čak 1,0 oko ponoći.

Neuobičajeni protest na najposećenijem internet pretraživaču trajao je do duboko u noć. Najveći niški hotel imao je skoro čistu peticu, dok se nije saznalo da će preko 15 spratova na strani okrenutoj ka trgu, biti pokriveno porukom dobrodošlice Aleksandru Vučiću i njegovom slikom.

  • Sloboda

    10.12.2021 20:38
    Sramota
    Sramota me je sto zivim u ovom gradu .
    Kakvi poltron, dupe daju zbog malo para i moci.
  • Rozalija

    10.12.2021 18:37
    Musicki
    Turci,Turci,sta nam BRE sve to napraviste
    Jedno pricam, drugo radim,sebe pazim,tebe guram da izguram,la
    ze-mazem,noz u ledja da ti gur
    nem,puzim,klecim,do zemlje se telom klanjam a ruke lako dizem
    uvis-predajem se,samo da prezivim,samo da je meni "dobro..".
  • Miodrag

    10.12.2021 17:24
    Ambasador
    Bilbord postavlja Spasa o svom trošku i iskazuje poštovanje predsedniku Srbije. Kome se ne svidja bilbord ne mora da ga gleda a kome se ne svidja predsednik izvolte na crtu 3-ćeg aprila. Pozdrav svim mrziteljima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.