Vesić: U Beogradu uhapšen huligan koji je u blokadama pretukao čoveka u kolima

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić zahvalan je policiji koja je uhapsila "huligana i kriminalca koji je kod Sava centra brutalno pretukao čoveka koji je bio u svojim kolima".

"Nadam se da će taj huligan biti kažnjen po zakonu jer je nasilje nedopustivo i onaj ko ga čini za to treba da odgovara", navodi Vesić.

On je pozvao građane da prijave slučajeve nasilja od danas, sa blokade u Beogradu.

"Ako smo kao društvo odlučili da dopustimo da se blokira autoput, što ne bi bilo moguće ni u jednoj zemlji EU, ne treba da trpimo kriminalce koji misle da mogu da tuku na ulici svakog ko ne misli kao oni", napisao je Vesić na svojoj Fejsbuk stranici.
 
Kako se navodi na zvaničnoj stranici Grada Beograda, zbog blokada, na sat vremena, ukupno 26 linija javnog linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda bilo skraćeno, a građani nisu mogli da koriste autobuse. To su linije: 7, 9, 11, 12L2, 17, 18, 24, 26, 27, 37, 44, 58, 70, 74, 88, 95, 601, EKO 1, 860, 860E, 860A, 860V, 860D, 860J, 860M i 860I.
 
"Narednih dana objavićemo koliko je koštalo budžet Grada skraćivanje ovih linija. Cenu će ponovo da plate sve građanke i građani. Sada je najvažnije da su sve linije gradskog prevoza u funkciji. Beograd pobeđuje!", poručio je Vesić.
  • Marcco

    12.12.2021 14:45
    ...
    Uhaosili budućeg pomoćnika ministara policije...
  • tetka statistika

    12.12.2021 08:50
    tako to biva
    kad nema policije na demonstracijama.
    gde je bila policija? ja ih nisam videla.
    al kad gledas, odličan prosek:
    od svih tih ljudi, nigde policije i samo jedan huligan i jedan napad.

    bolje bi bilo da je sprečen, da su ljudi okolo smirili strasti te dvojice pre prebijanja, i na tome treba da se radi za sledecu blokadu, kad god ona bila. posto ako huligan prebije nekog na blokadi, u sred gomile, i to mu prodje, i drugim huliganima moze da padne na pamet da krenu kao slobodni strelci.



    .
  • Sava

    12.12.2021 08:30
    Savanovic
    Beograd je uštedeo mnogo za tih sat vremena, jer autobusi nisu trošili benzin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.