Na izborima za mesne zajednice u Lebanu pobedila SNS kao jedina partija koja je učestvovala

Na izborima za nove članove Saveta mesnih zajednica u opštini Lebane pobedila je Srpska napredna stranka, koja je bila i jedina opcija na tim izborima.
Na izborima za mesne zajednice u Lebanu pobedila SNS kao jedina partija koja je učestvovala
Foto: 021.rs
Do 19 časova na izborima u opštini Lebane glasalo je 49,14 odsto birača.

Lebančani su danas na 36 biračkih mesta u 32 mesne zajednice birali nove članove Saveta mesnih zajednica iz čijih će se redova kasnije izabrati rukovodstva, ali za razliku od prethodnih izbora, na ovima je učestvovala samo jedna stranka.

Pobeda u svim mesnim zajednicima je, naravno, bila izvesna, ali namera ove stranke, kako javljaju agenciji Beta sami njeni članovi, jeste da izlaznost bude 100 odsto.
 
"Izlaznost na poslednjim lokalnim izborima je bila veoma mala, pobeda SNS je prošla kroz iglene uši, pa sada, valjda hoće da pokažu onima u Beogradu da ih Lebančani vole", rečeno je za Betu.
 
Po rečima predstavnika opozicionih stranaka, koji uglavnom bojkotuju rad Skupštine opštine Lebane, računajući i koalicionog partnera iz Socijalističke partije Srbije (SPS), odluka o izborima u mesnim zajednicima doneta je na jednoj od sednica kao dodatna tačka i da su oni za to kasno saznali, pa nisu mogli da prikupe neophodnu dokumentaciju.
 
Pravo glasa imalo je oko 18.000 punoletnih gradjana.
  • B

    13.12.2021 07:27
    B
    Ovo kao u NS! Samo na spisku nazadnjaci! E zbog toga i jos vise je narod ustao!
  • Miloš iz Zemuna

    13.12.2021 01:25
    Počev od SM 90ih pa sve do sledećih 30ak godina, glasam samo za one koji su već na vlasti
  • Simo Drljača

    12.12.2021 22:53
    Pa dobro je prošlo.
    Bar nisu morali da nameštaju izbore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija